Kurser og Oplæg

Cambodia og Thailand juli 2014 268English – no problem
– tidlig sprogstart med engelsk i 1. klasse. Kurset byder på pædagogiske og didaktiske overvejeler med udgangspunkt i praktisk eksempler. Praksis erfaring med gode undervisningsforløb samt ideer, der tilgodeser den praktisk-musiske og den international dimension, indgår i kurset.

eTwinning – en rejse gennem eTwinning etwinning hjerteeTwinning
– åbner for online samarbejde med klasser i hele Europa. Book et kursus til dit team / din skole og find ud af, hvordan du kan udnytte eTwinning i din undervisning. Portalen rummer desuden konkrete eksempler på arbejdet med den internationale dimension. På kurset får du mulighed for at finde kontakter, at hente viden og få inspiration samt ideer til virtuelt samarbejde på tværs af grænserne.
“eTwinning – en portal til europæisk samarbejde” er et kursustilbud på 3 timer, hvor alle deltagere får en gennemgang af selve eTwinning-portalen og især af TwinSpace, hvor samarbejdet foregår og alle ressourcerne findes. Her er blandt andet blogs og wikis, lige til at bruge – og kurset fortæller dig hvordan.

samarbejde på flere sprogDen Gode Ansøgning
Det er muligt at søge midler til det internationale skolesamarbejde gennem EU og Nordisk Ministerråd.
Ansøgning sendes til Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Har du ikke lavet en ansøgning før, kan det godt virke uoverskueligt. Derfor tilbyder Kodal-Consult dette kursus, som er en håndsrækning til papirarbejdet med råd, vejledning, inspiration og information til den gode ansøgning.

hænder med kortInternationalisering
Skolen skal bidrage til, at eleverne bliver aktive deltagere i en stadig mere globaliseret verden  – internationalisering og tilegnelsen af interkulturelle færdigheder starter i skolen. Nøglen og indgangen til denne verden er IT, som kan benyttes til at søge og skabe kontakter til samarbejde, midler, projekter m.m. Samtidig kan IT bruges som et værktøj til kulturformidling i internationalt samarbejde.
Book et kursus til dit team / din skole. Kurset vil præsentere alle deltagere for forslag til tværfaglige projekter, hvor kultur og internationalt samarbejde er målet – og IT et værktøj.

netværk - garnOplæg Om Netværk.
Hvorfor netværke? Netværk og fordele for dig og din skole.
Mulighederne er bla.:

  • at være på forkant med tingene / udviklingen (i skolen/i dit fag)
  • at optimere den pædagogiske implementering af ”alt det nye”
  • at få en bedre og bredere viden for skolen som helhed både på lærer- og lederniveau
  • at få et fagligt og personligt velfungerende netværk med skoler/kommuner
  • at være en del af erfarings- og ideudveksling

Vi er hele tiden i bevægelse, udvikling, forandring. Hvordan får vi alle overblik og mulighed for at følge med? En mulighed kan være at deltage i et netværk.
Netværk – hvorfor og hvordan!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *