News

NETVÆRKSMØDER

Det kommende netværksmøde for tysklærere i grundskolen afholdes i foråret 2022. Nærmere information og link til tilmelding følger.

Engelsk i grundskolens overbygning og ungdomsuddannelserne mødes i foråret 2022 på EG (Esbjerg Gymnasium). Nærmere information og link til tilmelding følger.

Næste netværksmøde for engelsklærerne i grundskolen er i foråret 2022. Nærmere information og link til tilmelding følger.

DET INTERNATIONALE NETVÆRK i Esbjerg, Fanø, Varde Vejen og Billund kommune mødes igen i foråret 2022.  Nærmere information og link til tilmelding følger.

MAILINGLISTE. Hvis du tilmelder dig mailinglisten, får du altid tilsendt invitation til netværksmøder og til relevante informationer:

THE DANISH EDUCATION SYSTEM
The Danish Education System in English

school education gateway

SCHOOL EDUCATION GATEWAY – er gratis at bruge for alle. Her kan du:

  • HOLDE DIG INFORMET – med nyt indhold hver uge gennem udtalelser fra eksperter, nyhedsartikler, interviews, up-to-date publikationer og praksiseksempler.
  • FINDE RESSOURCER – såsom rapporter om nyere forskning, undervisningsmaterialer fra europæiske projekter og efteruddannelseskurser og Den Europæiske Værktøjskasse for Skoler med materialer om bekæmpelse af tidligt skolefrafald og et selvevalueringsværktøj, der hjælper dig med at udvikle initiativer på din skole.
  • SELVUDVIKLING – med Teacher Academy gennem gratis online kurser, der er udviklede af vores in-house eksperter, tillige med webinarer og undervisningsmaterialer.
  • BLIV FORTROLIG MED STØTTEMULIGHEDER  – gennem mulighederne i Erasmus+, der består af tre praktiske værktøjer (kursukatalog, fortegnelse over mobilitetsmuligheder og søgning efter strategiske partnerskaber) som skolerne kan benytte ved forberedelse af deres Erasmus+ ansøgninger.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *